Sugeng rawuh ing situs web iki!

Kesehatan Medis & Smart panyedhiya anjog

Teknologi medis berbasis Hebei Evidence co., LTD., Didegaké ing taun 2004, minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan teknologi tinggi cilik lan menengah nasional. Iki minangka panyedhiya layanan medis utama lan layanan kesehatan cerdas kulawarga ing China, pabrikan peralatan protèktif medis.

Produk sing Ditampilake

Perusahaan iki nduweni riset lan pengembangan, produksi, lan penjualan sistem independen sing apik.

Kita Serious

Produksi perusahaan luwih saka 3 yuta thermometers bathuk, luwih saka 100 yuta topeng medis kanggo perusahaan, sekolah lan unit liyane, nyedhiyakake keamanan sing dibutuhake kanggo nerusake kerja lan kelas.

  • Company development and production of multi parameter health machine, traditional Chinese medicine meridian analyzer.Company development and production of multi parameter health machine, traditional Chinese medicine meridian analyzer.

    Riset Independen

    Pangembangan perusahaan lan produksi mesin kesehatan multi parameter, analisa meridian obat tradisional Tiongkok.

  • Hebei evidence-based medical has been actively engaged in the forefront of epidemic’s prevention and control.Hebei evidence-based medical has been actively engaged in the forefront of epidemic’s prevention and control.

    Tanggung jawab Sosial

    Kesehatan berbasis bukti Hebei wis aktif melu ing pencegahan lan kontrol epidemi.

  • Relying on the existing grass-roots institutions and internet medical big data,Strive to build Relying on the existing grass-roots institutions and internet medical big data,Strive to build

    Platform Layanan Medis Cerdas

    Ngandelake institusi oyot suket lan data gedhe medis internet sing ana saiki, Upaya mbangun "rumah sakit, dokter, kulawarga, individu", "Wong, urip" minangka salah sawijining platform layanan ekologis medis sing cerdas.

Warta Paling Anyar

  • 1
  • 2