Sugeng rawuh ing situs web iki!

Babagan Kita

58

Aplikasi Produk

1

Penyembuhan

Kesehatan kabeh ing siji mesin xz2010-106, penganalisis meridian sing dipasang ing sistem diagnosis praktik umum, wfk Diagnosis lengkap Sistem Pengobatan Tiongkok tradisional, sistem penilaian risiko kesehatan HRE 12 ujian fisik rutin, manajemen penilaian risiko Kesehatan Staff arsip elektronik sing disesuaikan lan pemodelan data gedhe.

2

Diet

Xz2010-106, meter glukosa getih labu gula:

Sadurunge lan sawise mangan, glukosa getih, tekanan getih lan tes oksigen getih. Umpan balik data wektu nyata, ahli nutrisi online nerbitake Program diet sehat.

3

Urip

Kesehatan kabeh ing siji mesin xz2010-106, jam tangan cerdas Kasur cerdas, Xikang Xinxibao: (turu, omah) Pemeriksaan fisik rutin, ngawasi pasien wektu nyata Tanda-tanda vital, data bali, - telpon darurat SOS.

4

Hiburan Plancongan

Jam tangan sing cerdas X8, elektrokardiografi ambulat Xikang xinxinbao: (metu) Ngawasi tandha-tandha vital, pencegahan penyakit kronis; Bali data wektu nyata, ngawasi wektu nyata. Telpon darurat SOS tutul, dokter, anggota kulawarga ngawasi Online lan posisi.

5

Pangobatan

Sistem diagnosis komprehensif Wfk TCM, sistem penilaian risiko Kesehatan HRE, platform cloud AI Pakar kondhang kanthi online kanthi nyata, Nganyari wektu nyata arsip elektronik lan presentasi data gedhe Tandha vital, pandhuan obat lan analisis resistensi obat Toko obat rantai komunitas Medis ngirim omah obat .

6

Golek saran medis

Terminal cerdas, saluran rujukan ijo: Rumah Sakit Xuanwu, Rumah Sakit Universitas Kedokteran Union, kerja sama hirarkis ing diagnosis lan perawatan. (evaluasi, ngawasi, perawatan intervensi Manajemen kesehatan) Sumber daya medis saka telung rumah sakit utama A ing China Pangobatan medis ing luar negeri, lsp.

Sejarah Pengembangan

about