Sugeng rawuh ing situs web iki!

Topeng perban

Katrangan singkat:

Produk iki nggunakake saringan telung lapisan, sing bisa ngisolasi partikel bakteri kanthi efektif tanpa napas lan nyegah asap, serbuk sari, lan debu kanthi efektif. Kualifikasi lengkap, produk dijamin, kain lapis telung lapis saring + tingkat proteksi kain sing ora ditenun dhuwur, kerja lan sekolah metu, mesthi njaga, gaya musim panas khusus, entheng lan bisa ambegan, Cocog karo pasuryan, ora longgar, resistensi kurang , ora nahan ambegan, tali kuping elastis dhuwur sing rata, kepenak dienggo lan aja ngencengi kuping.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Topeng Bandage

1. Nyaman dipakai lan cocog kanggo masarakat, ora ambegan, ambegan kanthi lancar, lan kanthi efektif ngisolasi partikel bakteri.

2. Efektif bisa mblokir kabut asap, serbuk sari, rokok, partikel bakteri lan zat-zat berbahaya liyane.

3. Nyegah tetesan bledug, nyaring reregetan ing udhara, gampang digawa, lancip lan gampang dipakai, lan bisa ngilangi gas buang kanggo ambegan hawa anyar.

4. Produk kasebut ora nggawe dekorasi sing muspra, topeng anti-droplet profesional, pengerjaan lan perlindungan bisa nggawe urip luwih sehat.

5. Bahan produk yaiku kain sing dicairkan, kain non-anyaman sing ramah kulit, filtrasi efisiensi tinggi, desain bentuk V, cocok kanggo luwih akeh wong kanthi rai liyane.

Topeng proteksi medis cocog kanggo nglindhungi staf medis lan staf sing gegandhengan karo penyakit infeksi saluran napas ing udara. Iki minangka jinis nyaring peralatan proteksi medis sing pas banget karo proteksi sing luwih dhuwur, utamane cocog kanggo kena udara nalika diagnosis lan kegiatan perawatan Utawa nalika pasien sing kena infeksi pernafasan nyebar dening tetesan ing jarak sing cedhak, level iki topeng bisa nyaring partikel ing udara lan mblokir polutan kayata tetesan, getih, cairan awak, lan sekresi. Efisiensi filtrasi partikel non-berminyak bisa nganti 95 Ndhuwur% tekan level N95, yaiku alat protèktif pribadi sing umum digunakake kanggo penyakit udhara. Cocog karo pasuryan panganggo lan produk panggunaan siji-wektu. Topeng proteksi medis bisa nyegah umume patogen kayata bakteri lan virus. WHO nyaranake supaya petugas medis nggunakake masker pelindung marang partikel kanggo nyegah infeksi virus ing udara rumah sakit.

 

Parameter produk

Jinis-jinis: Topeng medis Kanggo wong: Staff medis utawa personel sing gegandhengan
standar: GB19083-2003 Tingkat saringan: 99%
Papan produksi: Provinsi Hebei Merek: Katresnan bisa
model: Kuping kuping Jinis disinfeksi: Etilena oksida
ukuran: 17,5 * 9.5cm Sertifikasi Kualitas: Duwe
Umur rak: 3 taun Klasifikasi instrumen: Tataran 2
standar safety: 0469-2011 topeng bedah medis jeneng produk: Topeng proteksi medis sing bisa dienggo
plabuhan: Pelabuhan Tianjin cara pambayaran: Layang kredit utawa transfer kabel
    Packing: Karton

Pitunjuk

1. Gunakake topeng kanggo nutupi cangkeme lan irung kanthi tliti lan dasi kanthi kuwat kanggo nyuda celah ing antarane pasuryan lan topeng;

2. Nalika digunakake, aja ndemek topeng sawise nutul topeng sing digunakake, contone, kanggo nyopot utawa ngresiki topeng, ngumbah tangan nganggo sabun lan banyu utawa nggunakake sanitizer tangan alkohol;

3. Sawise topeng lembab utawa kontaminasi kelembapan, pasang topeng anyar sing resik lan garing;

4. Aja nggunakake maneh topeng sing nganggo. Topeng sing ora digunakake kudu dibuwang sawise saben panggunaan.

Panyimpenan lan Pancegahan

1. Topeng medis umum kudu diganti sawise 4 jam digunakake lan ora bisa digunakake maneh; lan yen sampeyan mung mbuwang sampah ing ngisor lan ora ndemek wong liya, sampeyan bisa nyelehake topeng ing papan sing berventilasi, garing, lan sanitasi, utawa dilebokake ing papan sing resik. , Ing tas kertas sing diventilasi kanggo digunakake maneh.

2. Nalika nyelehake topeng, luwih becik disimpen kanthi kapisah lan tandhane wong sing nggunakake kanggo nyegah wong liya njupuk lan nggunakake kesalahan, nyebabake risiko kena infeksi silang.

3. Kanggo topeng bedah medis, disinfektan, alkohol, lsp. Ora bisa digunakake kanggo disinfeksi, lan luwih-luwih ora bisa dicuci nganggo banyu. Sawise digunakake, lebokake ing tas utawa tong sampah kanggo masker medis.

4. Kanggo topeng kasa katun, kita bisa ngresiki lan disinfeksi. Yen bisa, disaranake nggunakake lampu ultraviolet kanggo disinfeksi.

Tampilan Produk

Bandage mask (5)
Bandage mask (4)
Bandage mask (3)
Bandage mask (2)
Bandage mask (1)
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita