Sugeng rawuh ing situs web iki!

Topeng dipasang kuping

Katrangan singkat:

Topeng medis sing bisa digunakake digunakake kanggo mblokir semprotan saka rongga lisan lan rongga irung, lan bisa digunakake kanggo perawatan higienis ing lingkungan medis biasa. Cocog kanggo kegiyatan perawatan kesehatan umum, kayata ngresiki kebersihan, nyiyapake cairan, ngresiki sprei, lsp, utawa alangi utawa nglindhungi partikel kajaba mikroorganisme patogen kayata polen.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Topeng Dipasang Telinga

1. Nyaman dipakai lan cocog kanggo masarakat, ora ambegan, ambegan kanthi lancar, lan kanthi efektif ngisolasi partikel bakteri.

2. Efektif bisa mblokir kabut asap, serbuk sari, rokok, partikel bakteri lan zat-zat berbahaya liyane.

3. Nyegah tetesan bledug, nyaring reregetan ing udhara, gampang digawa, lancip lan gampang dipakai, lan bisa ngilangi gas buang kanggo ambegan hawa anyar.

4. Produk kasebut ora nggawe dekorasi sing muspra, topeng anti-droplet profesional, pengerjaan lan perlindungan bisa nggawe urip luwih sehat.

5. Bahan produk yaiku kain sing dicairkan, kain non-anyaman sing ramah kulit, filtrasi efisiensi tinggi, desain bentuk V, cocok kanggo luwih akeh wong kanthi rai liyane.

Gunakake

Produk iki disterilake dening etilena oksida, cocok kanggo wong diwasa, wong tuwa lan bocah, rumah sakit umum, nunggang ruangan, lan nyegah bledug, serbuk sari, lan virus.

Parameter Produk

Jinis-jinis: Topeng medis Kanggo wong: Staff medis utawa personel sing gegandhengan
standar: GB19083-2003 Tingkat saringan: 99%
Papan produksi: Provinsi Hebei Merek: Katresnan bisa
model: Kuping kuping Jinis disinfeksi: Etilena oksida
ukuran: 17,5 * 9.5cm Sertifikasi Kualitas: Duwe
Umur rak: 3 taun Klasifikasi instrumen: Tataran 2
standar safety: 0469-2011 topeng bedah medis jeneng produk: Topeng medis sing bisa digunakake
plabuhan: Pelabuhan Tianjin cara pambayaran: Layang kredit utawa transfer kabel
Packing: Karton

Pitunjuk

1. Gunakake topeng kanggo nutupi cangkeme lan irung kanthi tliti lan dasi kanthi kuwat kanggo nyuda celah ing antarane pasuryan lan topeng;

2. Nalika digunakake, aja ndemek topeng sawise nutul topeng sing digunakake, contone, kanggo nyopot utawa ngresiki topeng, ngumbah tangan nganggo sabun lan banyu utawa nggunakake sanitizer tangan alkohol;

3. Sawise topeng lembab utawa kontaminasi kelembapan, pasang topeng anyar sing resik lan garing;

4. Aja nggunakake maneh topeng sing nganggo. Topeng sing ora digunakake kudu dibuwang sawise saben panggunaan.

Panyimpenan lan Pancegahan

1. Topeng medis umum kudu diganti sawise 4 jam digunakake lan ora bisa digunakake maneh; lan yen sampeyan mung mbuwang sampah ing ngisor lan ora ndemek wong liya, sampeyan bisa nyelehake topeng ing papan sing berventilasi, garing, lan sanitasi, utawa dilebokake ing papan sing resik. , Ing tas kertas sing diventilasi kanggo digunakake maneh.

2. Nalika nyelehake topeng, luwih becik disimpen kanthi kapisah lan tandhane wong sing nggunakake kanggo nyegah wong liya njupuk lan nggunakake kesalahan, nyebabake risiko kena infeksi silang.

3. Kanggo topeng bedah medis, disinfektan, alkohol, lsp. Ora bisa digunakake kanggo disinfeksi, lan luwih-luwih ora bisa dicuci nganggo banyu. Sawise digunakake, lebokake ing tas utawa tong sampah kanggo masker medis.

4. Kanggo topeng kasa katun, kita bisa ngresiki lan disinfeksi. Yen bisa, disaranake nggunakake lampu ultraviolet kanggo disinfeksi.

Tampilan Produk

Ear mounted mask (7)
Ear mounted mask (6)
Ear mounted mask (4)
Ear mounted mask (3)
Ear mounted mask (2)
Ear mounted mask (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita