Sugeng rawuh ing situs web iki!

Visi Perusahaan

Mbangun platform layanan medis sing cerdas

Ngandelake institusi oyot suket lan data gedhe medis internet sing ana,

Upaya mbangun "rumah sakit, dokter, kulawarga, individu", "Wong, urip" minangka salah sawijining platform layanan ekologis medis sing cerdas.

Mromosiaken Aliansi Medis Kawicaksanan diagnosis lan perawatan

Nggunakke kaluwihan saka nuduhake data lan informasi nyata wektu ing antarane Unicom ndhuwur lan ngisor, Mbangun serikat medis kanthi aliran data dinamis ing omah "rumah sakit dokter" lan "pasien dokter", Lan diagnosis layanan hirarkis lan layanan layanan .

Praktek inovasi lan pengembangan medis

Kanthi dhukungan saka Institut teknologi canggih Shenzhen, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina Sekolah Pascasarjana Universitas Teknologi Harbin saka Dhukungan Akademik lan teknis saka Rumah Sakit Xuanwu ing Universitas Kedokteran Ibu Kota, Praktek modhifikasi inovasi lan pengembangan medis anyar, lan ngupayakake supaya luwih apik- dadi kanggo kesehatan nasional.

Ngatasi masarakat umume

Pancen angel golek dokter. Bangunan sing larang "pra rumah sakit, ing rumah sakit lan rumah sakit pos" kanthi nggawe platform manajemen lengkap kanggo penyakit kronis 

Proses layanan siklus urip nuntun nyepetake sumber daya medis sing berkualitas tinggi, Kita bakal ngrampungake masalah sing angel yen masarakat umume angel golek dhokter, nanging larang yen golek dhokter.