Sugeng rawuh ing situs web iki!

Gun suhu Singa X5

Katrangan singkat:

Produk iki cocog kanggo pangukuran suhu kanggo wong diwasa, bocah lan bayi. Disaranake supaya wong diwasa mbukak termometer inframerah.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Suhu Ndhuwur Gun X5

Produk iki digawe nganggo teknologi pangukuran suhu inframerah, sing bisa ngukur suhu target kanthi cepet lan nindakake analisis lan pangolahan cerdas. Proses pangukuran yaiku: Sensor inframerah ing bagean pangukuran nampa energi radiasi bathuke awak utawa obyek manungsa, sirkuit pangukuran nambah sinyal, lan prosesor nindakake konversi kompensasi, koreksi, lan nampilake suhu pangukuran ing layar tampilan. Data sing diukur ing mode suhu awak diramal adhedhasar data sing diukur ing mode suhu permukaan (mode kalibrasi). Cara ngramal yaiku ngowahi nilai ganti rugi ing macem-macem lingkungan adhedhasar data sing diukur saka mode suhu permukaan lan statistik tumata.

Produk iki cocog kanggo pangukuran suhu kanggo wong diwasa, bocah lan bayi. Disaranake supaya wong diwasa mbukak termometer inframerah.

Perhatian: Miturut bedane kulit manungsa lan bagean awak manungsa sing bakal dites, suhu sing diukur bakal beda, yaiku fenomena normal. Alasane yaiku amarga bagean awak manungsa sing luwih akeh, pengaruh suhu lingkungan luwih gedhe.

Tampilan Produk

Forehead temperature gun X5 (1)
Forehead temperature gun X5 (2)
Forehead temperature gun X5 (3)
Forehead temperature gun X5 (4)
Forehead temperature gun X5 (5)
Forehead temperature gun X5 (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita