Sugeng rawuh ing situs web iki!

Thermometer Inframerah

  • X6 purple

    X6 kain wungu

    Thermometer kanggo Wong diwasa, Thermometer Inframerah Dhewe Tanpa Kontak Digital Kanthi Maos Fahrenheit kanggo Bayi lan Wong diwasa

  • Forehead temperature gun X5

    Gun suhu Singa X5

    Produk iki cocog kanggo pangukuran suhu kanggo wong diwasa, bocah lan bayi. Disaranake supaya wong diwasa mbukak termometer inframerah.

  • X6 gray

    X6 abu-abu

    Termometer inframerah manawa portabel kanthi andal lan presisi tinggi, sing bisa ngukur suhu awak utawa suhu obyek kanthi tampilan LCD sing bening.

  • X6 straight

    X6 lurus

    Gun suhu dahi (termometer infrared) dirancang kanggo ngukur suhu bathuk ing awak manungsa lan gampang banget lan gampang digunakake. Pangukuran suhu sing akurat ing 1 detik, ora ana titik laser, aja nganti kerusakan ing mripat, ora prelu ndemek kulit manungsa, nyegah infeksi silang, pangukuran suhu siji klik, lan mriksa flu. Cocog kanggo pangguna omah, hotel, perpustakaan, perusahaan lan institusi gedhe, lan uga bisa digunakake ing rumah sakit, sekolah, bea cukai, bandara lan papan liyane sing komprehensif, uga bisa digunakake dening staf medis ing klinik.

    Suhu awak normal awak manungsa rata-rata antara 36 ~ 37)). Yen ngluwihi 37.1 ℃, tegese demam, 37.3_38 ℃ tegese demam sithik, lan 38.1-40 ℃ tegese demam dhuwur. Ndhuwur 40 ° C, urip ing bebaya kapan wae.