Sugeng rawuh ing situs web iki!

KN95

Katrangan singkat:

Topeng N95 minangka salah siji saka sangang topeng pelindung partikel sing disertifikasi dening NIOSH. "N" tegese ora tahan karo minyak. “95 ″ tegese yen kena partikel tes khusus sing ditemtokake, konsentrasi partikel ing jero topeng luwih saka 95% luwih murah tinimbang konsentrasi partikel ing njaba topeng. Regane 95% dudu rata-rata, nanging minimal. N95 dudu jeneng produk tartamtu. Yen wis memenuhi standar N95 lan ngliwati tinjauan NIOSH, bisa diarani "topeng N95". Tingkat proteksi N95 tegese ing kahanan uji coba sing ditemtokake ing standar NIOSH, efisiensi nyaring bahan filter topeng menyang partikel non-berminyak (kayata bledug, kabut asam, kabut cat, mikroorganisme, lsp) tekan 95%.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

KN95

1. Gaya desain sing luwih apik lan perlindungan material multi-layer, sing bisa nyaring partikel kanthi irit lan ngrangsang ambu, debu, bakteri lan virus sing khas.

2. Filtrasi bertulang multi-lapisan, lapisan sing ramah kulit sing bisa diakses, kain non-tenunan njaba, lapisan lebur, lan lapisan filter.

Nglereni telung dimensi 3,3D bisa nyetel pas karo pasuryan, ngapikake efek proteksi, flattening seamless, sealing ultrasonik tanpa partikel, pengelasan sing apik, pita elastis tinggi, desain awak sing jembar ora nglarani kulit, suwene suwe ora kenceng, lan nganggo luwih nyenengake.

4. Interlayer adsorpsi elektrostatik bisa nyebarke prekara partikel, lan lapisan lapisan penyaringan efisien liyane kanthi lapisan nglindhungi kesehatan napas.

Fungsi lan Gunakake

Topeng N95 duwe efisiensi filtrasi luwih saka 95% kanggo partikel kanthi diameter aerodinamika 0,075µm ± 0,02m. Dhiameter aerodinamika bakteri udara lan spora jamur umume beda-beda gumantung antara 0,7-10 µm, sing uga ana ing kisaran perlindungan topeng N95. Mula, topeng N95 bisa digunakake kanggo nglindhungi pernapasan zat partikel tartamtu, kayata bledug sing digawe sajrone proses mecah, ngresiki lan ngolah mineral, tepung lan bahan liyane. Iki uga cocog kanggo minyak non-cair utawa non-berminyak sing diproduksi kanthi nyemprot. Masalah partikel gas sing mbebayani sing mbebayani. Efektif bisa nyaring lan ngresiki ambune ora normal sing dihirup (kajaba gas beracun), mbantu nyuda tingkat paparan partikel mikroba sing bisa dihirup (kayata cetakan, antrasis, tuberkulosis, lsp), nanging ora bisa ngilangi infeksi kontak, penyakit utawa risiko pati

Parameter Produk

Jinis-jinis: Topeng KN95 Kanggo wong: Staff medis utawa personel sing gegandhengan
standar: GB2626: 2006KN95 Tingkat saringan: 99%
Papan produksi: Provinsi Hebei Merek:  
model: Gaya cangkir Jinis disinfeksi:  
ukuran:   Sertifikasi Kualitas: Duwe
Umur rak: 3 taun Klasifikasi instrumen: Tataran 2
standar safety:   jeneng produk: Topeng KN95
plabuhan: Pelabuhan Tianjin cara pambayaran: Layang kredit utawa transfer kabel
    Packing: Karton

Pitunjuk

Pasang topeng kanthi rata, tarik tangan sampeyan rata lan dorong menyang pasuryan, kanthi jembatan irung dawa ing ndhuwur; poin utama: tutup irung, cangkem lan dagu, pasang tali ndhuwur topeng ing sisih ndhuwur sirah, tali ngisor ing sisih mburi gulu, lan pasang ujung driji ing klip irung, coba gawe pinggiran topeng pas karo pasuryan.

Panyimpenan lan Pancegahan

1. Cuci tangan sadurunge nganggo topeng, utawa aja ndemek sisih ndhuwur topeng nalika nganggo topeng kanggo nyuda kemungkinan kontaminasi topeng kasebut.

Mbédakaké njero lan njaba, topeng lan mudhun topeng.

2. Aja remet topeng nganggo tangan. Topeng N95 mung bisa ngisolasi virus ing ndhuwur topeng. Yen sampeyan mremen topeng nganggo tangan, virus bakal direndhem liwat topeng nganggo tetesan, sing bakal gampang nyebabake infeksi virus.

3. Coba gawe topeng pas karo rai. Cara tes sing gampang yaiku: Sawise masang topeng, ambegan kanthi kuat supaya hawa ora bisa bocor saka pojok topeng.

4. Topeng protèktif kudu kontak cedhak karo rai pangguna. Pangguna kudu nyukur jenggot kanggo masker supaya pas karo pasuryan. Jenggot lan apa wae sing dipasang ing antarane gasket topeng lan rai bakal nyebabake topeng bocor.

5. Sawise nyetel posisi topeng miturut bentuk pasuryan sampeyan, gunakake driji indeks loro tangan kanggo pencet klip irung ing pojok ndhuwur topeng supaya cedhak karo rai.

Nalika kahanan ing ngisor iki, topeng kudu diganti wektu:

1. Nalika impedansi ambegan mundhak akeh;

2. Nalika topeng rusak utawa rusak;

3. Nalika topeng lan rai ora bisa dipasang;

4. Topeng kasebut kena kontaminasi (kayata reregetan getih utawa tetesan lan obyek asing liyane);

5. Topeng wis kena kontaminasi (digunakake ing bangsal individu utawa kontak karo pasien);

Tampilan Produk

kn95 (2)
kn95 (3)
kn95 (4)
kn95 (5)
kn95 (7)
kn95 (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita