Sugeng rawuh ing situs web iki!

Topeng

  • Bandage mask

    Topeng perban

    Produk iki nggunakake saringan telung lapisan, sing bisa ngisolasi partikel bakteri kanthi efektif tanpa napas lan nyegah asap, serbuk sari, lan debu kanthi efektif. Kualifikasi lengkap, produk dijamin, kain lapis telung lapis saring + tingkat proteksi kain sing ora ditenun dhuwur, kerja lan sekolah metu, mesthi njaga, gaya musim panas khusus, entheng lan bisa ambegan, Cocog karo pasuryan, ora longgar, resistensi kurang , ora nahan ambegan, tali kuping elastis dhuwur sing rata, kepenak dienggo lan aja ngencengi kuping.

  • KN95

    KN95

    Topeng N95 minangka salah siji saka sangang topeng pelindung partikel sing disertifikasi dening NIOSH. "N" tegese ora tahan karo minyak. “95 ″ tegese yen kena partikel tes khusus sing ditemtokake, konsentrasi partikel ing jero topeng luwih saka 95% luwih murah tinimbang konsentrasi partikel ing njaba topeng. Regane 95% dudu rata-rata, nanging minimal. N95 dudu jeneng produk tartamtu. Yen wis memenuhi standar N95 lan ngliwati tinjauan NIOSH, bisa diarani "topeng N95". Tingkat proteksi N95 tegese ing kahanan uji coba sing ditemtokake ing standar NIOSH, efisiensi nyaring bahan filter topeng menyang partikel non-berminyak (kayata bledug, kabut asam, kabut cat, mikroorganisme, lsp) tekan 95%.

  • surgical mask

    topeng bedhah

    Produk iki nganggo filtrasi telung lapisan. Pangolahan produksi utama kalebu lebur, spunbond, udhara panas utawa tusukan jarum, lan liya-liyane, sing nduweni fungsi kanggo nolak cairan, nyaring partikel lan bakteri. Kualifikasi lengkap, produk dijamin, kain lapis telung lapis saring + tingkat proteksi kain sing ora ditenun dhuwur, kerja lan sekolah metu, mesthi njaga, gaya musim panas khusus, entheng lan bisa ambegan, Cocog karo pasuryan, ora longgar, resistensi kurang , ora nahan ambegan, tali kuping elastis dhuwur sing rata, kepenak dienggo lan aja ngencengi kuping.

  • Disposable medical protective mask

    Topeng proteksi medis sing bisa dienggo

    Topeng proteksi medis cocog kanggo nglindhungi staf medis lan staf sing gegandhengan karo penyakit infeksi saluran napas ing udara. Iki minangka jinis nyaring peralatan proteksi medis sing pas banget karo proteksi sing luwih dhuwur, utamane cocog kanggo kena udara nalika diagnosis lan kegiatan perawatan Utawa nalika pasien sing kena infeksi pernafasan nyebar dening tetesan ing jarak sing cedhak, level iki topeng bisa nyaring partikel ing udara lan mblokir polutan kayata tetesan, getih, cairan awak, lan sekresi. Efisiensi filtrasi partikel non-berminyak bisa nganti 95 Ndhuwur% tekan level N95, yaiku alat protèktif pribadi sing umum digunakake kanggo penyakit udhara. Cocog karo pasuryan panganggo lan produk panggunaan siji-wektu. Topeng proteksi medis bisa nyegah umume patogen kayata bakteri lan virus. WHO nyaranake supaya petugas medis nggunakake masker pelindung marang partikel kanggo nyegah infeksi virus ing udara rumah sakit.

  • Ear mounted mask

    Topeng dipasang kuping

    Topeng medis sing bisa digunakake digunakake kanggo mblokir semprotan saka rongga lisan lan rongga irung, lan bisa digunakake kanggo perawatan higienis ing lingkungan medis biasa. Cocog kanggo kegiyatan perawatan kesehatan umum, kayata ngresiki kebersihan, nyiyapake cairan, ngresiki sprei, lsp, utawa alangi utawa nglindhungi partikel kajaba mikroorganisme patogen kayata polen.