Sugeng rawuh ing situs web iki!

Warta

  • Biro Beijing Mrekso Operasi lan Kontrol Epidemi Internasional Mail

    Bubar iki, Wakil Direktur Administrasi Pos Beijing nuntun tim menyang Pusat Pemrosesan Surat Udara kanggo mriksa operasi impor lan surat ekspor internasional, fokus ing pamriksan desinfeksi lan pencegahan epidemi ...
    Waca liyane
  • Warta Paling Anyar babagan Epidemi Global

    Ing tanggal 21, ana luwih saka 180.000 tambahan anyar ing jagad iki, yaiku dina paling gedhe wiwit wabah kasebut. Ing wektu lokal kaping 22, kepala proyek darurat kesehatan WHO Michael Ryan ujar manawa panyebaran radhang paru-paru koroner anyar ing pirang-pirang negara kanthi populasi akeh ...
    Waca liyane
  • Sapa sing ngelingake 'Puncak Kapindho'

    Negara-negara ing ngendi infeksi virus corona isih mudhun isih bisa ngalami "puncak nomer loro" yen bakal cepet banget njupuk langkah-langkah kanggo mungkasi wabah kasebut, Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ngelingake dina Senin. Dr Michael J. Ryan, Kepala Direktur Eksekutif Kesehatan WHO ...
    Waca liyane
  • Kasus Coronavirus sing Dikonfirmasi ing Rusia Top 200,000

    Jumlah wong sing dikonfirmasi duwe virus corona ing Rusia wis ngluwihi 200.000, data sing dikirim ing situs web resmi sing digawe pejabat berwenang kesehatan dituduhake dina Minggu. Jumlah kasus tambah dadi 209.688 sawise tes 11.012 maneh positif ing ...
    Waca liyane
  • Priksa Kasunyatan Pengujian Antibodi: Kepiye Cara Lomba Ngarep Kanthi Pikiran?

    Tes bisa dadi kunci kanggo Mbukak maneh, Nanging Sawetara Prompromasi lan Ora Disedhiyakake. Nalika pejabat pamrentah AS wiwit debat langkah-langkah sing bener kanggo ngilangi watesan amarga coronavirus anyar, tes antibodi diarani minangka kunci kanggo bali menyang normal. Iki khusus t ...
    Waca liyane
  • Thermometer Inframerah "Ora kasedhiya"

    Ditemokake saka platform e-commerce utama sing sanajan rega Infrared Thermometer mung 100-200 yuan, nanging stok wis entek. Tuku kudu ngliwati proses "pambayaran deposit-pangiriman pembayaran pungkasan". Dikirim sadurunge A ...
    Waca liyane
  • Apa Sampeyan Pengin Kontrak Dokter Kulawarga?

    Ing jaman saiki, flu terus mundhak. Ibu Wang, sing lagi ngandut limang wulan, watuk lan irung, mikir yen dheweke "disabetake." Amarga kuwatir karo bocah-bocah ing weteng, dheweke ora wani ngombe obat; dheweke wedi infectio silang ...
    Waca liyane
  • Perusahaan Kami Nyumbang Bahan Kanggo Beragam Unit

    Ing wayah awan tanggal 25 Februari, Hebei Evidence-based Medical Technology Co., Ltd. nyumbang lawang pangukuran suhu, kolom ukuran suhu, 1.000 topeng lan 10 set sandhangan isolasi menyang Radio Shijiazhuang lan Stasiun TV kanggo perang kanggo nyegah epidemi. ..
    Waca liyane
  • Watching Kanggo Bantuan, Ngewangi Wong-Wong Italia-Hebei Ing Tindakan

    Judhul Tionghoa · Hebei: Coronavirus anyar rame, lan epidemi iki nyebar internasional. Ing 23:00 tanggal 23 Maret, total 59.128 kasus didiagnosis ing Italia lan total 5.476 tiwas, dadi negara kasebut wabah paling serius ing luar negeri. Th ...
    Waca liyane