Sugeng rawuh ing situs web iki!

Biro Beijing Mrekso Operasi lan Kontrol Epidemi Internasional Mail

Bubar iki, Wakil Direktur Administrasi Pos Beijing nuntun tim menyang Pusat Pemrosesan Surat Udara kanggo neliti operasi impor lan surat ekspor internasional, fokus ing pamriksa desinfeksi lan pencegahan epidemi surat masuk internasional.

Sajrone investigasi, Biro Beijing takon kanthi rinci babagan operasi penerbangan internasional saiki, mriksa penanganan pemuatan surat lan pengunduran, pengurutan, lan kerja sama karo bea cukai kanggo mriksa surat sing mlebu. Penekanan diwenehake marang implementasi ketaatan pusat pos udara kanggo pangukuran suhu awak, manajemen tertutup ing lokasi, desinfeksi situs produksi lan ruang kantor pusat, lan implementasi kerja anti-epidemi kayata sub-link lan frekuensi-frekuensi desinfeksi tombol surat mlebu.

Biro Beijing negesake manawa kahanan pencegahan lan pengendalian epidemi saiki suram, lan perusahaan pos kudu netepi kanthi ketat persyaratan "Proposal Standar Operasional Operasi Produksi Pos Ekspres" selama Epidemik Pencegahan dan Kontrol (Edisi Kedua) kanggo ningkatake standar pencegahan lan kontrol lan ngiyatake kendala sing kaku. Ngatasi efektivitas penghapusan situs lan surat ekspres kanthi efektif, lan kanthi ketat nyegah panyebaran penyakit epidemi liwat saluran pangiriman. Sanalika, miturut sarat pamrentah kotamadya, kudu cepet ngatur lan ngetrapake deteksi asam nukleik para karyawan, lan luwih lanjut
ngiyatake pencegahan lan kontrol kontrol karyawan.


Wektu kiriman: Jul-09-2020