Sugeng rawuh ing situs web iki!

Warta Paling Anyar babagan Epidemi Global

Ing tanggal 21, ana luwih saka 180.000 tambahan anyar ing jagad iki, yaiku dina paling gedhe wiwit wabah kasebut.

Ing wektu lokal kaping 22, kepala proyek darurat kesehatan WHO Michael Ryan ujar manawa panyebaran radhang paru-paru koroner anyar ing pirang-pirang negara kanthi populasi akeh nyebabake paningkatan kasus anyar ing saindenging jagad. Sawetara iki amarga tambah akeh tes, nanging dudu sebab utama. Jumlah penerimaan lan pati ing rumah sakit uga saya tambah, nuduhake manawa virus kasebut terus saya nyebar ing level global.

Kajaba iku, Organisasi Kesehatan Dunia ujar manawa sawetara kasus radhang paru-paru sing anyar sing didiagnosis ing Amerika Serikat bubar pulih utawa bisa uga disebabake amarga restart ekonomi.

"Cetha yen paningkatan kapasitas pangujian ora nerangake babagan paningkatan kasus. Saiki ana bukti yen tingkat rawat inap uga saya tambah. Nalika watesan karantina ditarik, bisa nyebabake asil kaya mangkene," Perencanaan Darurat Kesehatan WHO Direktur Pelaksana Michael Ryan marang media. Ryan ujar manawa ndeleng laporan kasebut nuduhake jumlah nom-noman sing saya akeh. "Sampeyan bisa amarga mobilitas penduduk sing luwih dhuwur, mula padha nggunakake batasan kanggo miwiti metu." Ryan negesake manawa WHO wis bola-bali ngelingake yen Sawise pesen karantina dibatalake, "kasus tambah" wis katon ing pirang-pirang panggonan ing saindenging jagad. Direktur Jenderal WHO Tan Desai ujar ing konferensi pers yen tanggal 21, ana luwih saka 183.000 kasus sing nembe didiagnosis ing saindenging jagad, sing paling akeh wiwit wabah kasebut.


Wektu kiriman: Jul-09-2020