Sugeng rawuh ing situs web iki!

Produk

  • X6 purple

    X6 kain wungu

    Thermometer kanggo Wong diwasa, Thermometer Inframerah Dhewe Tanpa Kontak Digital Kanthi Maos Fahrenheit kanggo Bayi lan Wong diwasa

  • Meridian analyzer

    Penganalisa Meridian

    Meridian Analyzer 1. Jangkauan diagnosis sing akeh: nyadari deteksi lan inspeksi penyakit umum kayata organ internal manungsa, anggota awak lan balung, limang organ indra lan pitung orifis, wulu lan otot. 2. Diagnosis sistem: nyadari deteksi sistem serebrovaskular sing cepet lan ora krasa lara, sistem kardiovaskular, sistem saraf, sistem gastrointestinal, sistem kemih, sistem hepatobiliary, sistem pernapasan, sistem olahraga, pediatrik lan sistem liyane. 3. Diagnosis miturut divisi: Bisa saben ...
  • Health all in one machine xz2010-106

    Kesehatan kabeh ing sak mesin xz2010-106

    Pemeriksa kesehatan multi-parameter kasusun saka papan utama, layar tampilan, kawat timbal ECG, manset tekanan darah (bocah, wong diwasa enom, diwasa, diwasa sing wis gedhe), probe oksigen getih, modul multi-parameter, modul rutin urin, modul sumber daya, papan tombol, Iki kasusun saka sasis, ing endi antarmuka transmisi data bisa disambungake karo piranti fungsional kayata meter glukosa getih, termometri klinis, timbangan dhuwur lan bobot, analisa lipid getih, pamaca KTP, keyboard, lan piranti liyane.

     

  • Wall mounted general practice diagnostic instrument

    Instrumen diagnostik praktik umum sing dipasang ing tembok

    Instrumen Diagnostik Praktik Umum Dipasang Wall 1. Aspek fungsional, kalebu sangang item pemeriksaan dhasar: tekanan getih non-invasif, denyut nadi, suhu awak, saturasi oksigen getih, fundus, pemeriksaan kanal kuping, tes saraf periferal, pamriksan, pamriksan buta warna, lsp. Manajemen informasi, dilengkapi macem-macem port sambungan jaringan, transmisi asil tes nyata-wektu; ★ Operasi otomatis, nyuda masalah operasi manual, ...
  • Wfk integrated diagnosis system of traditional Chinese Medicine

    Wfk sistem diagnosis integral Kedokteran Tionghoa tradisional

    Tutup limang klompok layanan kesehatan umum umum: wong sing sehat, wong sing ngalami penyakit kronis, wong tuwa, wanita, lan bocah-bocah.

  • Forehead temperature gun X5

    Gun suhu Singa X5

    Produk iki cocog kanggo pangukuran suhu kanggo wong diwasa, bocah lan bayi. Disaranake supaya wong diwasa mbukak termometer inframerah.

  • Bandage mask

    Topeng perban

    Produk iki nggunakake saringan telung lapisan, sing bisa ngisolasi partikel bakteri kanthi efektif tanpa napas lan nyegah asap, serbuk sari, lan debu kanthi efektif. Kualifikasi lengkap, produk dijamin, kain lapis telung lapis saring + tingkat proteksi kain sing ora ditenun dhuwur, kerja lan sekolah metu, mesthi njaga, gaya musim panas khusus, entheng lan bisa ambegan, Cocog karo pasuryan, ora longgar, resistensi kurang , ora nahan ambegan, tali kuping elastis dhuwur sing rata, kepenak dienggo lan aja ngencengi kuping.

  • KN95

    KN95

    Topeng N95 minangka salah siji saka sangang topeng pelindung partikel sing disertifikasi dening NIOSH. "N" tegese ora tahan karo minyak. “95 ″ tegese yen kena partikel tes khusus sing ditemtokake, konsentrasi partikel ing jero topeng luwih saka 95% luwih murah tinimbang konsentrasi partikel ing njaba topeng. Regane 95% dudu rata-rata, nanging minimal. N95 dudu jeneng produk tartamtu. Yen wis memenuhi standar N95 lan ngliwati tinjauan NIOSH, bisa diarani "topeng N95". Tingkat proteksi N95 tegese ing kahanan uji coba sing ditemtokake ing standar NIOSH, efisiensi nyaring bahan filter topeng menyang partikel non-berminyak (kayata bledug, kabut asam, kabut cat, mikroorganisme, lsp) tekan 95%.

  • Intelligent health all in one machine

    Kesehatan cerdas kabeh ing siji mesin

    Dhuwur, bobot, BMI, suhu awak, sesanti, komposisi awak, tekanan getih, denyut nadi, oksigen getih, ECG, gula getih, lipid getih, asam urat, lsp;

    Desain integral, instalasi lan pangopènan sing gampang;

    Pandhuan swara lengkap, operasi tanpa kuwatir;

    Kamera definisi tinggi, foto, dhukungan video asli;

    Gabungan pangobatan Tionghoa lan Kulon kalebu uji coba obat barat lan identifikasi fisik obat Tionghoa tradisional.

  • Sugar gourd oximeter

    Oksimeter gourd gula

    Dokter kulawarga lan kanca entuk data real-time, ngontrol gula lan aja mandheg
    Analisis statistik data, pamitan kanggo kertas lan cathetan pena
    Manajemen tambahan diabetes, gampang ngatur gula getih
    Pandhuan siaran swara, luwih saka siji kanca

  • Protective clothing

    Klambi protèktif

    Saliyane nyukupi sarat kekuwatan, abrasi, lsp. Klambi protèktif asring beda amarga tujuan protèktif lan prinsip protèktif sing beda. Saka bahan alami kayata katun, wol, sutra, lan timah, nganti sintetis kayata karet, plastik, resin, lan Bahan serat sintetis, nganti bahan fungsional anyar lan bahan gabungan. Nduweni fungsi anti-permeabilitas, permeabilitas udara sing apik, kekuatan dhuwur, lan resistensi tekanan hidrostatik sing dhuwur.

  • surgical mask

    topeng bedhah

    Produk iki nganggo filtrasi telung lapisan. Pangolahan produksi utama kalebu lebur, spunbond, udhara panas utawa tusukan jarum, lan liya-liyane, sing nduweni fungsi kanggo nolak cairan, nyaring partikel lan bakteri. Kualifikasi lengkap, produk dijamin, kain lapis telung lapis saring + tingkat proteksi kain sing ora ditenun dhuwur, kerja lan sekolah metu, mesthi njaga, gaya musim panas khusus, entheng lan bisa ambegan, Cocog karo pasuryan, ora longgar, resistensi kurang , ora nahan ambegan, tali kuping elastis dhuwur sing rata, kepenak dienggo lan aja ngencengi kuping.