Sugeng rawuh ing situs web iki!

Peralatan Proteksi

  • Protective clothing

    Klambi protèktif

    Saliyane nyukupi sarat kekuwatan, abrasi, lsp. Klambi protèktif asring beda amarga tujuan protèktif lan prinsip protèktif sing beda. Saka bahan alami kayata katun, wol, sutra, lan timah, nganti sintetis kayata karet, plastik, resin, lan Bahan serat sintetis, nganti bahan fungsional anyar lan bahan gabungan. Nduweni fungsi anti-permeabilitas, permeabilitas udara sing apik, kekuatan dhuwur, lan resistensi tekanan hidrostatik sing dhuwur.

  • Isolation Gown

    Gaun Isolasi

    Sandhangan isolasi nggunakake kain: kain sutra konduktif, gabardine, kasa, TYVEK (tahan asam lan alkali) lan liya-liyane. Bahan polietilen kerapatan tinggi 100%, desain berkerudung siji, ambegan lan lembab bisa diresep, bisa mblokir bledug lan cairan sing apik saka nembus, saengga uap banyu bisa bocor; entheng, angel, nyegah akumulasi statis, lan ora ngasilake bledug dhewe, ora ngemot silikon. Iki digawe saka filamen poliester khusus kanthi proses khusus. Nduweni konduktivitas listrik sing apik lan awet. Iki minangka langkah sing perlu kanggo busana personel anti-statis.