Sugeng rawuh ing situs web iki!

Seri bangsal cerdas

  • Meridian analyzer

    Penganalisa Meridian

    Meridian Analyzer 1. Jangkauan diagnosis sing akeh: nyadari deteksi lan inspeksi penyakit umum kayata organ internal manungsa, anggota awak lan balung, limang organ indra lan pitung orifis, wulu lan otot. 2. Diagnosis sistem: nyadari deteksi sistem serebrovaskular sing cepet lan ora krasa lara, sistem kardiovaskular, sistem saraf, sistem gastrointestinal, sistem kemih, sistem hepatobiliary, sistem pernapasan, sistem olahraga, pediatrik lan sistem liyane. 3. Diagnosis miturut divisi: Bisa saben ...
  • Health all in one machine xz2010-106

    Kesehatan kabeh ing sak mesin xz2010-106

    Pemeriksa kesehatan multi-parameter kasusun saka papan utama, layar tampilan, kawat timbal ECG, manset tekanan darah (bocah, wong diwasa enom, diwasa, diwasa sing wis gedhe), probe oksigen getih, modul multi-parameter, modul rutin urin, modul sumber daya, papan tombol, Iki kasusun saka sasis, ing endi antarmuka transmisi data bisa disambungake karo piranti fungsional kayata meter glukosa getih, termometri klinis, timbangan dhuwur lan bobot, analisa lipid getih, pamaca KTP, keyboard, lan piranti liyane.

     

  • Wall mounted general practice diagnostic instrument

    Instrumen diagnostik praktik umum sing dipasang ing tembok

    Instrumen Diagnostik Praktik Umum Dipasang Wall 1. Aspek fungsional, kalebu sangang item pemeriksaan dhasar: tekanan getih non-invasif, denyut nadi, suhu awak, saturasi oksigen getih, fundus, pemeriksaan kanal kuping, tes saraf periferal, pamriksan, pamriksan buta warna, lsp. Manajemen informasi, dilengkapi macem-macem port sambungan jaringan, transmisi asil tes nyata-wektu; ★ Operasi otomatis, nyuda masalah operasi manual, ...
  • Wfk integrated diagnosis system of traditional Chinese Medicine

    Wfk sistem diagnosis integral Kedokteran Tionghoa tradisional

    Tutup limang klompok layanan kesehatan umum umum: wong sing sehat, wong sing ngalami penyakit kronis, wong tuwa, wanita, lan bocah-bocah.

  • Intelligent health all in one machine

    Kesehatan cerdas kabeh ing siji mesin

    Dhuwur, bobot, BMI, suhu awak, sesanti, komposisi awak, tekanan getih, denyut nadi, oksigen getih, ECG, gula getih, lipid getih, asam urat, lsp;

    Desain integral, instalasi lan pangopènan sing gampang;

    Pandhuan swara lengkap, operasi tanpa kuwatir;

    Kamera definisi tinggi, foto, dhukungan video asli;

    Gabungan pangobatan Tionghoa lan Kulon kalebu uji coba obat barat lan identifikasi fisik obat Tionghoa tradisional.

  • Sugar gourd oximeter

    Oksimeter gourd gula

    Dokter kulawarga lan kanca entuk data real-time, ngontrol gula lan aja mandheg
    Analisis statistik data, pamitan kanggo kertas lan cathetan pena
    Manajemen tambahan diabetes, gampang ngatur gula getih
    Pandhuan siaran swara, luwih saka siji kanca