Sugeng rawuh ing situs web iki!

topeng bedhah

Katrangan singkat:

Produk iki nganggo filtrasi telung lapisan. Pangolahan produksi utama kalebu lebur, spunbond, udhara panas utawa tusukan jarum, lan liya-liyane, sing nduweni fungsi kanggo nolak cairan, nyaring partikel lan bakteri. Kualifikasi lengkap, produk dijamin, kain lapis telung lapis saring + tingkat proteksi kain sing ora ditenun dhuwur, kerja lan sekolah metu, mesthi njaga, gaya musim panas khusus, entheng lan bisa ambegan, Cocog karo pasuryan, ora longgar, resistensi kurang , ora nahan ambegan, tali kuping elastis dhuwur sing rata, kepenak dienggo lan aja ngencengi kuping.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Topeng Bedah

1. Standar kelas bedah medis, kain lebur medis sing diunekake.

2. Produk iki nduweni proteksi lan nglindhungi telung lapisan sing luwih apik, kanthi efektif nyegah partikel bakteri.

3. Mblokir panyebaran getih, cairan awak lan cipratan kanthi efektif nalika operasi invasi.

4. Layar saringan multi-lapisan kanthi efektif bisa nyaring lapisan kanthi lapisan lan seneng ambegan kanthi luwih apik.

5. Telung lapisan kain non-tenunan filamen, lapisan sing diencerke lan kain non-anyaman sing ramah kulit efektif lan aman kanggo dijaga.

6. resistensi napas sithik, filtrasi udara efisiensi dhuwur, lempitan dadi ruangan ambegan telung dimensi 360 °, tanpa kuping.

7. Desain modifikasi pasuryan luwih cocog, lan desain rai liyane nambah kaendahan.

8. Desain ikatan sisih klip irung plastik sing ora katon luwih ayu!

Panggunaan Produk

Produk iki disterilake dening etilena oksida lan cocog kanggo staf medis lan personel sing gegandhengan, nganggo papan ing rumah sakit, sekolah, unit, pusat perbelanjaan lan papan umum.

Parameter Produk

Cocog kanggo perlindungan dhasar staf medis utawa personel sing gegandhengan, uga kanggo nglindhungi panyebaran getih, cairan awak lan cipratan nalika operasi invasif. Tingkat proteksi medium lan duwe kinerja proteksi napas tartamtu. Umume digunakake ing lingkungan sing resik kanthi level kebersihan 100.000 utawa kurang, makarya ing ruang operasi, pasien rawat inap sing kurang fungsi kekebalan awak, lan nindakake operasi tusukan rongga awak. Topeng bedah medis bisa mblokir umume bakteri lan sawetara virus, nyegah staf medis supaya ora kena infeksi, lan ing wektu sing padha nyegah mikroorganisme langsung ditindakake ing napas staf medis, uga ana ancaman kanggo pasien sing lagi operasi. Topeng bedah medis mbutuhake efisiensi filtrasi luwih saka 95% kanggo bakteri. Topeng bedah medis sing bisa digunakake uga kudu ditrapake kanggo pasien ambegan sing curiga kanggo nyegah ancaman infeksi marang personel rumah sakit liyane lan nyuda risiko infeksi silang.

 

Jinis-jinis: Topeng medis Kanggo wong: Staff medis utawa personel sing gegandhengan
standar: YY0469-2004 Tingkat saringan: 99%
Papan produksi: Provinsi Hebei Merek: Katresnan bisa
model: Kuping kuping Jinis disinfeksi: Etilena oksida
ukuran: 17,5 * 9.5cm Sertifikasi Kualitas: Duwe
Umur rak: 3 taun Klasifikasi instrumen: Tataran 2
standar safety: 0469-2011 topeng bedah medis jeneng produk: Topeng bedah medis sing bisa digunakake
plabuhan: Pelabuhan Tianjin cara pambayaran: Layang kredit utawa transfer kabel
Packing: Karton

Pitunjuk

1. Gunakake topeng kanggo nutupi cangkeme lan irung kanthi tliti lan dasi kanthi kuwat kanggo nyuda celah ing antarane pasuryan lan topeng;

2. Nalika digunakake, aja ndemek topeng sawise nutul topeng sing digunakake, contone, kanggo nyopot utawa ngresiki topeng, ngumbah tangan nganggo sabun lan banyu utawa nggunakake sanitizer tangan alkohol;

3. Sawise topeng lembab utawa kontaminasi kelembapan, pasang topeng anyar sing resik lan garing;

4. Aja nggunakake maneh topeng sing nganggo. Topeng sing ora digunakake kudu dibuwang sawise saben panggunaan.

Panyimpenan lan Pancegahan

1. Topeng medis umum kudu diganti sawise 4 jam digunakake lan ora bisa digunakake maneh; lan yen sampeyan mung mbuwang sampah ing ngisor lan ora ndemek wong liya, sampeyan bisa nyelehake topeng ing papan sing berventilasi, garing, lan sanitasi, utawa dilebokake ing papan sing resik. , Ing tas kertas sing diventilasi kanggo digunakake maneh.

2. Nalika nyelehake topeng, luwih becik disimpen kanthi kapisah lan tandhane wong sing nggunakake kanggo nyegah wong liya njupuk lan nggunakake kesalahan, nyebabake risiko kena infeksi silang.

3. Kanggo topeng bedah medis, disinfektan, alkohol, lsp. Ora bisa digunakake kanggo disinfeksi, lan luwih-luwih ora bisa dicuci nganggo banyu. Sawise digunakake, lebokake ing tas utawa tong sampah kanggo masker medis.

4. Kanggo topeng kasa katun, kita bisa ngresiki lan disinfeksi. Yen bisa, disaranake nggunakake lampu ultraviolet kanggo disinfeksi.

Tampilan Produk

surgical mask (1)
surgical mask (2)
surgical mask (3)
surgical mask (4)
surgical mask (5)
surgical mask (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita