Sugeng rawuh ing situs web iki!

X6 abu-abu

Katrangan singkat:

Termometer inframerah manawa portabel kanthi andal lan presisi tinggi, sing bisa ngukur suhu awak utawa suhu obyek kanthi tampilan LCD sing bening.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

X6 Grey

Termometer inframerah manawa portabel kanthi andal lan presisi tinggi, sing bisa ngukur suhu awak utawa suhu obyek kanthi tampilan LCD sing bening.

Nyedhiyakake pangukuran non-kontak sing pas kanggo maca kanthi akurat sajrone detik kanggo panggunaan sing luwih efisien lan trep

Pilih ing antarane suhu maca ing ° C utawa ° F

Tampilan warna kanggo indikasi demam nalika suhu awak dhuwur

Termometer bisa nyimpen 32 data paling anyar sing diukur; Sampeyan bisa kanthi gampang nggambarake pangowahan suhu kanggo dokter kanggo diagnosis.

Tampilan LCD gedhe kalebu pangowahan warna amarga suhu tambah saya dhuwur. Tampilan cahya supaya sampeyan bisa ndeleng suhu kanthi akurat sanajan peteng. Sanalika, sanajan bayi turu, suhu bisa diukur kanthi tenang lan tanpa gangguan

Otomatis mati sawise 10 detik ora digunakake, mula ora usah kuwatir lali dhewe

Digunakake kanggo ngukur suhu awak manungsa kanthi sensor cerdas sing canggih, lan suhu ruangan ora bakal mengaruhi pangukuran sing diwenehake.

Inframerah, ora ana teknologi kontak sing luwih aman lan luwih apik, sing bisa digunakake kanggo nyuda resiko kontaminasi silang lan minimalake risiko nyebarake penyakit.

Suhu bisa dideteksi sajrone jarak pangukuran 3cm (1,2 inci), luwih sehat lan trep; aja kuwatir ngganggu bayi sing lagi turu.

Dirancang kanthi ergonomis kanthi gagang non-slip, sing luwih cocog kanggo pangukuran suhu kanggo wong diwasa, bocah lan bayi.

Tampilan Produk

X6 gray (1)
X6 gray (2)
X6 gray (3)
X6 gray (4)
X6 gray (5)
X6 gray (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita