Sugeng rawuh ing situs web iki!

X6 kain wungu

Katrangan singkat:

Thermometer kanggo Wong diwasa, Thermometer Inframerah Dhewe Tanpa Kontak Digital Kanthi Maos Fahrenheit kanggo Bayi lan Wong diwasa


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

X6 Ungu

Thermometer kanggo Wong diwasa, Thermometer Inframerah Dhewe Tanpa Kontak Digital Kanthi Maos Fahrenheit kanggo Bayi lan Wong diwasa

Pangukuran Non-kontak: Nyingkiri kontak langsung karo kulit nggawe proses pangukuran luwih aman lan sehat, lan jarak jarak 5-8cm bisa nyegah infeksi silang, bathuk termometer tanpa tutul kanggo wong diwasa.

Kasedhiya Wacan Fahrenheit: Sampeyan bisa milih ngukur nggunakake Fahrenheit utawa Celsius. Lan uga bisa nggunakake termometer iki kanggo ngukur suhu awak manungsa utawa macem-macem obyek kayata susu, banyu utawa ruangan.

Wacan sing Cepet lan Akurat: Entuk bacaan sing akurat kanthi cepet sajrone 1 detik lan asil pangukuran pancen nggambarake suhu awak manungsa. Tanpa operasi, otomatis bakal dipateni sawise udakara 20 detik, sing nduweni pengaruh konsumsi daya sithik.

Desain sing Trep: Tampilake tombol tampilan lan operasi supaya thermometer gampang digunakake. Tampilan cahya mburi trep kanggo panggunaan wengi lan pangukuran suhu. Kanthi gagang sing nyaman lan digawe saka ukuran cilik, sampeyan bisa nggawa ing endi wae.

Thermometer sing Bisa Dipercaya: Telung warna tampilan suhu abang oranye ijo, yen sampeyan ngalami demam utawa suhu dhuwur, bakal ana beeper instan termometer sing beda-beda. Pencet "Mode" kanggo ngalih saka pangukuran bathuk Manungsa menyang pangukuran Obyek.

Tampilan Produk

X6 purple (1)
X6 purple (2)
X6 purple (3)
X6 purple (4)
X6 purple (5)
X6 purple (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita