Sugeng rawuh ing situs web iki!

X6 lurus

Katrangan singkat:

Gun suhu dahi (termometer infrared) dirancang kanggo ngukur suhu bathuk ing awak manungsa lan gampang banget lan gampang digunakake. Pangukuran suhu sing akurat ing 1 detik, ora ana titik laser, aja nganti kerusakan ing mripat, ora prelu ndemek kulit manungsa, nyegah infeksi silang, pangukuran suhu siji klik, lan mriksa flu. Cocog kanggo pangguna omah, hotel, perpustakaan, perusahaan lan institusi gedhe, lan uga bisa digunakake ing rumah sakit, sekolah, bea cukai, bandara lan papan liyane sing komprehensif, uga bisa digunakake dening staf medis ing klinik.

Suhu awak normal awak manungsa rata-rata antara 36 ~ 37)). Yen ngluwihi 37.1 ℃, tegese demam, 37.3_38 ℃ tegese demam sithik, lan 38.1-40 ℃ tegese demam dhuwur. Ndhuwur 40 ° C, urip ing bebaya kapan wae.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

X6 Lurus

1. Telung mode, tampilan lampu latar lan mode pangukuran sing luwih akurat minangka sorotan produk iki.

2. Ana telung mode pangukuran suhu kanggo awak manungsa, obyek lan njero ruangan.

3. Tampilan lampu latar telung warna luwih jelas lan asri.

4. Pangukuran suhu sing ora kontak mung butuh sak detik kanggo ngukur kanthi gampang, lan panelitian sensor inframerah njamin efisiensi tinggi lan bebas kesalahan munggah lan mudhun 0,3 °.

5. Tampilan font ireng ing layar gedhe. Fuselage dirancang salaras karo humanisasi, gagang sing mlengkung nambah genggeman, lan suhu antara 32-42 derajat.

6. Jarak pangukuran udakara 5CM, kisaran suhu minimal 32 derajat lan maksimal 42 derajat. Kesalahan yaiku 0.3.

Gunakake

1. Pangukuran suhu awak manungsa: Ngukur suhu awak manungsa kanthi akurat, ngganti termometer merkuri tradisional. Wanita sing pengin duwe anak bisa nggunakake termometer inframerah (thermometers bathuk) kanggo ngawasi suhu awak basal kapan wae, ngrekam suhu awak sajrone ovulasi, milih wektu sing tepat kanggo meteng, lan ngukur suhu kanggo nemtokake meteng.

Mesthi wae, sing paling penting yaiku ngelingi apa ana kelainan ing suhu awak kapan wae, supaya ora kena infeksi flu, lan kanggo nyegah flu babi.

2. Pangukuran suhu kulit: ngukur suhu lumahing kulit manungsa. Contone, bisa digunakake kanggo implantasi maneh anggota awak.

3. Pangukuran suhu obyek: ngukur suhu permukaan obyek, umpamane, bisa digunakake kanggo ngukur suhu permukaan cangkir cangkir.

4. Pangukuran suhu cair: ngukur suhu cairan, kayata suhu banyu adus bayi. Nalika bayi adus, ngukur suhu banyu, ora kuwatir adhem utawa panas maneh; uga bisa ngukur suhu banyu botol susu kanggo nggampangake nyiyapake bubuk susu bayi;

5. Bisa ngukur suhu ruangan

Cegahan

1. Waca pandhuan kanggo digunakake sadurunge pangukuran, lan bathuke kudu tetep garing, lan rambut aja nganti nutupi bathuke (mangga ngukur ing lingkungan 10 ℃ -40 ℃) kanggo njamin akurasi pangukuran.

2. Suhu dahi sing diukur kanthi cepet dening produk iki mung kanggo referensi lan ora bisa digunakake minangka basis kanggo pertimbangan medis. Yen ana suhu awak sing ora normal, coba gunakake termometer medis kanggo pangukuran luwih lanjut.

3. Lindhungi lensa pangrasa lan resiki wektu. Yen suhu lingkungan sing ganti saya ganti, sampeyan kudu nyelehake alat pangukur ing lingkungan sing pengin diukur suwene 20 menit, lan ngenteni nganti stabil kanggo adaptasi karo suhu lingkungan sadurunge digunakake kanggo entuk nilai sing luwih akurat.

Tampilan Produk

vX6 straight (1)
vX6 straight (2)
vX6 straight (3)
vX6 straight (4)
vX6 straight (5)
vX6 straight (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita